Sreda, 14.04.2021.

13:30

Ugostitelji u Novom Pazaru dobili značajnu donaciju

Novi Pazar je dobio značajnu donaciju namenjenu turističkim i ugostiteljskim objektima za pomoć u uslovima pandemije koronavirusa.

Izvor: Indeks onlajn

Ugostitelji u Novom Pazaru dobili značajnu donaciju
Drazen Zigic/Shutterstock

Donaciju čine UV lampe, beskontaktni toplomeri, dezinfekciona sredstva i sprejevi, pomoć je dio projekta pod sloganom “EU za tebe – za kulturno nasleđe i turizam”, prenosi Indeks onlajn, prenosi Indeks onlajn.

Donacija EU podrazumeva podelu pomoći turističkim objektima u zemlji u vidu dezinfekcionih sredstava i opreme u vrednosti preko 660 hiljada evra.

Pomoć je u velikoj meri već distribuirana ugostiteljskim objektima i turističkom sektoru u Novom Pazaru, kaže direktor Turističke organizacije Novi Pazar (TONP), Dejan Beloica.

U TONP su uvereni da će i pandemija aktuelnog virusa početi da jenjava a time se i povećavati broj domaćih i stranih tursta koji će posećivati Novi Pazar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: