Ponedeljak, 28.02.2022.

14:55

Putin: "Zapad je imperija laži"

Zapad je "imperija laži", rekao je ruski predsednik Vladimir Putin u razgovoru o ekonomiji sa najvišim zvaničnicima povodom sankcija Moskvi.

Izvor: Tanjug

Putin:
EPA-EFE/THIBAULT CAMUS / POOL MAXPPP OUT

"Premijer Mihail Mišustin i ja smo razgovarali o ovoj temi, naravno, imajući u vidu sankcije koje takozvana zapadna zajednica, kako sam je nazvao u svom govoru - imperija laži sada pokušava da sprovede protiv naše zemlje", navodi se u saopštenju Kremlja, prenosi agencija Rojters.

Ranije danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov je izjavio da je Putin ravnodušan prema sankcijama koje su uvedene protiv njega, pošto nema nikakvu imovinu u inostranstvu. "Prilično je ravnodušan", odgovorio je Peskov na pitanje kako Putin lično doživljava sankcije Zapada prema njemu, dodajući da predsednik svake godine saopštava kolika mu je imovina, preneo je TAS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: