Aktuelno 4

12.06.2024.

19:42

Princ Hari kupuje stan u Londonu: Razlog se neće svideti Megan

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl već nekoliko godina žive u Sjedinjenim Američkim Državama sa decom, nakon što se vojvoda od Saseksa odrekao kraljevskih dužnosti 2020. godine.

Izvor: b92.net/Večernji.hr

Princ Hari kupuje stan u Londonu: Razlog se neće svideti Megan
Profimedia

Podeli:

Nedavno su u javnost procurila dokumenta u kojima je sin kralja Čarlsa ažurirao svoju rezidenciju, pošto je u martu prošle godine kralj izbacio njega i Markl sa imanja u Velikoj Britaniji gde su do tada bili uknjiženi. Međutim, sada su se pojavile informacije da se odbegli Hari vraća u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Naime, kako piše Page Six, unuk kraljice Elizabete trenutno traži stalni dom u Engleskoj kako bi tamo mogao da se druži sa prijateljima koji nisu u dobrim odnosima sa njegovom suprugom Megan, smatra stručnjak za kraljevsku porodicu Tom Kvin. On je britanskim medijima otkrio da princu, koji živi sa Markl i njihovo dvoje dece - sinom Arčijem i ćerkom Lilibet - u Montesitu u Kaliforniji, polako počinju da nedostaju neke stvari iz starog života. 

"Pre ili kasnije, završiće se period medenog meseca u kome se sve u SAD-u doživljava kao novo i uzbudljivo, a Hari gleda na prošlost kroz ružičaste naočare", otkrio je Kvin.

Štaviše, stručnjak za kraljevsku porodicu kaže da su Hariju najvažniji prijatelji iz vojske i sa koledža, koji ga navodno nisu posetili od preseljenja u Ameriku jer im se ne sviđa njegov izbor supruge, pa navodno princ sada traži "mušku gajbu" u Londonu gde bi mogao da se druži.

Možda vas zanima

Napetost raste

Novi skandal u kraljevskoj porodici

Princ Hari otkazao je prisustvo na "venčanju godine" jednog do najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, vojvode od Vestminstera Hjua Grosvenora.

11:59

6.6.2024.

42 d

"Hari je odlučan da pronađe svoj stalni dom u Ujedinjenom Kraljevstvu, što je delom i razlog zašto nastavlja da preduzima pravne mere kako bi primorao britanske poreske obveznike da plate za njegovu bezbednost", rekao je Tom Kvin britanskim medijima, a ostaje da se vidi kako će na ovu informaciju će reagovati Harijeva supruga, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, koja još ne namerava da se vrati u Englesku. 

Podsetimo, kada je kralj Čarls saopštio da mu je dijagnostikovan rak, njegov sin Hari je odmah otputovao iz Amerike u Veliku Britaniju da poseti svog oca. Njihov sastanak je bio kratak i dao je nadu mnogima da će ova situacija izgladiti narušeni odnos između Harija i ostatka porodice. Ali sve je prepušteno nadi jer, po svemu sudeći, nema pomaka, što potvrđuje i činjenica da princ Hari i njegova supruga Megan ni ove godine nisu dobili poziv za Trooping the Color.

Možda vas zanima

Kako pišu mediji u Americi i Velikoj Britaniji, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa neće biti na zvaničnoj proslavi rođendana kralja Čarlsa, koja se održava svake godine u junu. Na istu nisu pozvani ni prošle godine. Pošto su odlučili da se povuku sa kraljevskih dužnosti i sa decom se preselili u Kaliforniju, kraljevska porodica ih ne poziva na ovakvu vrstu događaja. Par je bio prisutan na Trooping the Color dva puta, 2018. kada su se venčali, a godinu dana nakon toga pojavili su se i na balkonu palate sa celom porodicom.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: