Nedelja, 23.06.2019.

18:20

Oluja napravila haos: Oboreno drveće, autobusi zaglavljeni, proradili "gejziri" VIDEO

Zbog nevremena koje je oko 18 sati zahvatilo Beograd došlo je do obaranja drveća, nestanka električne energije ali i do formiranja "gejzira" u prometnim ulicama

Izvor: B92

Oluja napravila haos: Oboreno drveće, autobusi zaglavljeni, proradili
Ilustracija: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Autobusi GSP-a su se jedva provlačili, a pojedini parkirani automobili u prestonici stradali su usled pada drveća, koje je nevreme oborilo. Pojedini video snimci koje dele korisnici društvenih mreže deluju potpuno nestvarno - formirani gejziri nasred ulice stvorili su, pored jake kiše, dodatne probleme vozačima. Pojedini objekti u Beogradu su prokisli. Kako je ranije najavljeno, u večernjima satima na teritoriji Beograda očekuje se i do 40 litara kiše za kratko vreme.

Pročitajte još:

Munje, gromovi, crni oblaci: Počelo nevreme u većem delu zemlje, oluja hara Beogradom VIDEO

Grad veličine teniske loptice se sručio kod Gornjeg Milanovca, vanredna situacija u Čačku FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: