Četvrtak, 22.08.2019.

13:51

SDP: Neće se žuriti sa odlukom o učešću na kosovskim izborima

Potpredsednica Građanske inicijative "SDP Oliver Ivanović" rekla je posle raspuštanja kosovske skupštine da će oni danas početi razgovore o izbornom procesu

Izvor: Tanjug

SDP: Neće se žuriti sa odlukom o učešću na kosovskim izborima
EPA-EFE/ VALDRIN XHEMAJ

Ksenija Božović je dodala da se sa odlukom o učešću neće žuriti.

“Videćemo kakve će koalicije napraviti albanske političke partije, ali bi za srpsku zajednicu bilo dobro i poželjno da se pokaže srpsko jedinstvo i formira blok sastavljen od ljudi sa kredibilitetom i političkim iskustvom, koji će se boriti za srpske interese u kosovskoj skupštini", rekla je Božović za Kosovo onlajn.

Ona je navela da GI SDP nije bila deo razgovora o formiranju bilo kakvog opozicionog bloka i ocenila da nije dobro što nisu promenjeni izborni uslovi koji su važili na prethodnim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: