Nova vest
Fudbal 4

17.6.2024.

9:50

Rajković: "Ako nastavimo ovako, proći ćemo grupu"

Predrag Rajković, golman reprezentacije Srbije, uveren je da će naš tim proći grupnu fazu na Evropskom prvenstvu ukoliko bude igrao kao protiv Engleske.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Čuvar mreže Majorke je dobio prednost među stativama ispred Vanje Milinković-Savića i Đorđa Petrovića, ali nije uspeo da sačuva mrežu netaknutom u porazu protiv Engleske (0:1) na startu grupe C.

"Utakmica je bila teška, ali generalno smo igrali dobro defanzivno. Nesrećno smo primili gol, odbila se lopta od Pavlovića i natrčao je Belingem. Čuvali smo loptu, falio je samo završni pas, ako nastavimo da igramo ovako proći ćemo grupu", rekao je Rajković.

Svestan je golman "orlova" šta je neophodno sada uraditi. Nema ni najmanju dilemu – Slovenci moraju pasti u četvrtak (15.00).

"Znali smo da je Engleska favorit, izgubili smo šta je tu je. Za četiri dana igramo sledeći meč protiv Slovenije, ubeđen sam da moramo da pobedimo ako mislimo da prođemo dalje", zaključio je Rajković.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Gejming

Vratio se VIDEO

Objavljen je najnoviji trejler za Tekken 8, koji nam daje uvid u povratak legendarnog lika iz serijala.

B92

9:30

1 h

Novo Sport Video Menu