Srbija

Utorak, 15.12.2020.

09:45

Piksi čestitao predsedniku na projektu u Inđiji; "Japan ima posebno mesto u mom srcu"

Polaganju kamena temeljca za japansku fabriku Tojo tajers u Inđiji prisustvovao je i legendarni srpski fudbaler i fudbalska ikona u Japanu, Dragan Stojković.

Izvor: B92, Tanjug

Piksi čestitao predsedniku na projektu u Inđiji;
Foto: Printskrin, TV B92

On je istakao da mu je time ukazana velika čast.

"Osećam veliku privilegiju što sam ovde na početku važnog projekta za Japan i Srbiju", rekao je Piksi na današnjoj svečanosti.

"Ne postoji veće zadovoljstvo, kada znate da će izmedu 500 i 600 ljudi dobiti posao ovde i da će to usreciti njihove porodice", istakao je nekadašnji kapiten Crvene zvezde i reprezentacije.

Stojković je veliki deo karijere proveo u japanskoj Nagoji, prvo kao igrač, a potom i trener.

"Japan ima posebno mesto u mom srcu, predivne godine sam proveo u toj zemlji, upoznao mentalitet, kulturu, veoma sam im zahvalan što su me ''trpeli'' 13 godina", uz osmeh je rekao Stojković.

On je čestitao svima koji su realizovali, kako je rekao, grandiozni projekat.

"Posebno predsedniku Vučiću i svima koji su radili na realizaciji projekta koji će puno znaciti za našu zemlju", istakao je Piksi i završio porukom na japanskom jeziku:

"Živeo Japan, živela Srbija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Svet

Rekli "zbogom" ruskim tenkovima

Češka vlada odobrila je plan pridruživanja Nemačkoj u zajedničkoj kupovini do 77 tenkova Leopard 2A8 kako bi zamenila češko naoružanje iz sovjetskog doba, objavio je premijer Petr Fijala.

9:52

13.6.2024.

1 d

Podeli: