Promo

14.06.2024.

10:07

Najpoželjniji brend kućne tehnike slavi 125. rođendan

Zahvaljujući posvećenosti viziji da bude zauvek bolji, Miele već više od jednog veka postavlja standarde u proizvodnji kućnih aparata

Izvor: B92.net

Najpoželjniji brend kućne tehnike slavi 125. rođendan
Promo

Podeli:

Osnovan davne 1899. godine od strane inženjera Karla Mielea i biznismena Rajnharda Cinkana, Miele je jedan od retkih brendova koji su i dalje u porodičnom vlasništu. Tokom impresivnih 125 godina postojanja, nemačka kompanija održava tradicionalno nasleđe i posvećenost proizvodnji najboljih kućnih aparata koji postavljaju standarde u pogledu trajnosti, performansi, dizajna, lakoće korišćenja, servisa i uticaja na životnu sredinu. I upravo zato, Miele i dan-danas važi za najpoželjniji i brend kome kupci najviše veruju.

Posvećenost kvalitetu duboko je ukorenjena u DNK brenda pa je iz tog razloga I njegovo vodeće načelo “Immer Besser” - Zauvek bolji. Ova jednostavna, ali motivišuća parola primenjuje se na svaki segment poslovanja - od razvoja proizvoda, preko održivog poslovanja, pa sve do zapošljavanja. Miele, tako, kontinuirano pomera sopstvene granice u proizvodnji boljih, pametnijih uređaja koji upotpunjuju život svojih korisnika i poboljšavaju njegov kvalitet.

Promo

Budući da je u četvrtoj generaciji porodičnog vlasništva, Miele je brend koji ne razmišlja u godinama - već upravo u generacijama. Uređaji koje ova kompanija proizodi mnogo su više od samih uređaja - oni su deo svakodnevice i omiljenih rituala. Sa Miele uređajima se živi, a upravo ti različiti načini života inspirišu brend da stalno pronalazi načine za unapređenje iskustva svojih korisnika.

Sada, povodom značajne godišnjice, Miele je pripremio specijalnu seriju uređaja koji donose nove funkcije po specijalnim kampanjskim cenama i uz poklon dodatnu opremu i produženu garanciju. Modeli 125 serije obuhvataju sve kategorije uređaja koji su grupisani u dva promotivna asortimana.

Promo

Modele 125 Edition moguće je kupiti po specijalnoj rođendanskoj ceni uz vredne poklone. Karakterišu ih najnaprednije funkcije, bez obzira na to da li je reč o mašinama za pranje veša sa patentiranim TwinDos sistemom uz koje se dobija količna originalnog Miele deterdženta dovoljna za oko 6 meseci pranja, ili rernama sa AirFry režimom pečenja koja dolaze u kombinaciji sa nekoliko različitih poklon dodataka.

Promo

Serija 125 Gala Edition, koja predstavlja prestižnu liniju Miele uređaja, takođe donosi značajne prednosti u pogledu funkcionalnosti i prateće opreme. Ovi modeli dostupni su ne samo uz poklon dodatnu opremu, već i uz besplatnu produženu garanciju u trajanju od 125 nedelja. Garanciju je moguće automatski produžiti skeniranjem QR koda koji se nalazi na svakom uređaju iz ove serije, putem aplikacije Miele@Home.

Promo

Izabrani kuhinjski uređaji iz serije 125 Gala Edition sada su dostupni i u ekskluzivnoj mat crnoj boji koja će dodatno unaprediti izgled jedne od omiljenih prostorija u svakom domu. Na raspolaganju su modeli rerni, indukcionih ploča i aparata za kafu I vinskih frižidera koji kupcima garantuju prepoznatljiv kvalitet.

Promo

Podstaknut idejom “zašto ne” umesto “zašto”, Miele već 125 godina živi kroz sveže ideje i značajne inovacije harmonično spajajući estetiku i funkciju. Minimalistički pristup stvara bezvremensku privlačnost u svakom pogledu, čineći Miele brendom današnjice koji hrabro gleda ka sutrašnjici.

Podeli:

Možda vas zanima

Podeli: