Aktuelno 7

14.06.2024.

12:50

Šakira o Pikeovoj prevari: "Osećala sam se kao da mi je neko zabio nož u grudi"

Šakira je u novom intervjuu za Rolling Stone govorila o raskidu s Žerarom Pikeom. Izjavila je da je nakon razvoda pretrpela fizičku i emocionalnu bol.

Izvor: Index.hr

Šakira o Pikeovoj prevari: "Osećala sam se kao da mi je neko zabio nož u grudi"
EPA-EFE/SARAH YENESEL

Podeli:

"Patnja koju sam osećala bila je verovatno najveća koju sam doživela u celom životu. Osećala sam se kao da mi je neko zabio nož u grudi. Osećaj je bio stvaran", ispričala je 47-godišnja pevačica.

Osvrnula se i na pesmu "Monotonia" koju je izdala nakon razvoda, u kojoj oplakuje propalu vezu. U spotu Šakira stoji ispred prodavnice, izgledajući vidno uzrujano, a potom je neko udara u grudi. Nakon što je upsela da ustane sa poda, u spotu trči ulicama držeći u rukama svoje krvavo srce.

Pevačica kaže da joj je njen tim savetovao kako ne bi trebala da objavi takav video.

"Oni su pokušali da me zaustave, rekli su mi: 'Razmisli malo o tome. Zašto ćeš se tako eksponirati? To je previše.' Bile su to teške slike, zar ne? Ali bile su prave, tako sam se osećala", ispričala je Šakira. Dodala je kako su u tom periodu uz nju bili mnogi njeni slavni prijatelji. 

Podsetimo, Šakira je fudbalera upoznala 2011., kada je snimala spot za hit Waka Waka. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se 2022. Par ima dva sina, Milana i Sašu. 

Njihov rastanak izazvao je veliku pažnju javnosti, pogotovo nakon što se saznalo da je Pike bio neveran.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: