Promo

14.06.2024.

13:09

PARKSIDE najprodavaniji "uradi sam" brend u Evropi

Euromonitor International, vodeći svetski dobavljač globalne poslovne inteligencije, analize tržišta i uvida u ponašanje potrošača, proglasio je PARKSIDE za broj jedan DIY-uradi sam brend u Evropi, odnosno najprodavaniji brend u toj kategoriji za 2023. godinu.

Izvor: B92.net

PARKSIDE najprodavaniji "uradi sam" brend u Evropi
Promo

Podeli:

Od radionice do bašte, od alata do pribora, PARKSIDE nudi proizvode odličnih performansi, visokog kvaliteta i uvek po najpovoljnijoj ceni. Proizvodi PARKSIDE brenda u našoj zemlji prodaju se u Lidlu.

Na osnovu istraživanja koje je sprovedeno u 2023. godini, Euromonitor International je proglasio PARKSIDE najprodavanijim evropskim brendom u kategoriji proizvoda DIY - uradi sam, u koju spadaju proizvodi definisani kao kombinacija ručnih alata i električnih alata, odnosno pribora i aparata za kuću, okućnicu i dvorište. Za sve pomenuto brend PARKSIDE garantuje moćnog pomoćnika zahvaljujući visokom kvalitetu svojih proizvoda i kontinuiranom razvoju novih.

Bilo da je reč o stručnjacima ili početnicima – PARKSIDE nalazi rešenje za svakoga ponudom visokokvalitetnih alata sa atraktivnim dizajnom i sve većim izborom. Uz PARKSIDE su potrošači  sigurni da će dobiti najbolje performanse, po najpovoljnijoj ceni. Ponuda PARKSIDE proizvoda se neprestano širi, te je u planu i dodavanje nove PARKSIDE ECO LINE linije baštenskih proizvoda i drugih alata za navodnjavanje, uzgoj i održavanje bašte, kao i novih proizvoda za vašu radionicu, PARKSIDE Performance i DIY.

Promo

O PARKSIDE-u

Brend PARKSIDE, dostupan u Lidlu i Kauflandu, nudi DIY proizvode koji svakome omogućavaju da samostalno i u tren oka obave  poslove u svojoj radionici, bašti i kući.

PARKSIDE nudi i asortiman PARKSIDE PERFORMANCE koji je privlačan ambicioznim i naprednim ljubiteljima DIY-a. Na primer, kroz  seriju X 20 V potrošači mogu uživati ​​u više od 100 različitih alata za radionice i vrt, a koji zahtevaju za upotrebu samo jednu kompatibilnu bateriju.

Izvrsnim kvalitetom, nenadmašnim odnosom cene i kvaliteta i širokim asortimanom proizvoda uvek atraktivnog dizajna, PARKSIDE je već osvojio mnoge – i stručnjake i početnike.

Više informacija o PARKSIDE proizvodima možete pogledati na PARKSIDE sajtu.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 72 prodavnica u 41 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već četvrtu godinu zaredom.  Dodatno, u nezavisnim istraživanjima, potrošači u Srbiji su Lidl odabrali kao „Izabranu prodavnicu godine“, pečat koji dodeljuje organizacija „Izabran proizvod godine“, dok je na osnovu reprezentativnog uzorka Lidl u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji“ proglašen za „Miljenika potrošača“. 

Podeli:

Tagovi

Možda vas zanima

Podeli: