Apps 3

14.06.2024.

12:44

Google Maps rešio veliki problem, da li je i vama smetao?

Google Maps je rešio problem koji muči korisnike već nekoliko nedelja.

Izvor: B92

Google Maps rešio veliki problem, da li je i vama smetao?
Diego Thomazini / Shutterstock.com

Podeli:

Počevši od kraja prošlog meseca, korisnici nisu mogli da kreiraju putovanja sa više stanica na Android uređajima. 

Kada podesite prvi deo putovanja u aplikaciji tako što ćete imati početnu tačku i odredište, pritisnite dugme "+" ispod prvog odredišta i dodajte još jedno - možete ih dodati do devet.

Kada ova funkcija radi, trebalo bi da nakon što stignete na prvo odredište stisnete "Nastavi" i onda idete do sledećeg. Upravo ovo, međutim, nije funkcionisalo kako treba, i korisnicima je preostajalo samo da resetuju aplikaciju.

Nijedan od trikova do sada nije uspeo, i kako prenosi Autoevolution, kada su izveštaji o ovom problemu počeli da  kruže društvenim mrežama, Google je počeo da radi na rešenju, a rezultat je ažuriranje.

Oni koji su se ranije žalili na problem, sada kažu da ga je ažuriranje ispravilo, a verzija Google Maps aplikacije za Android koja uključuje ažuriranje je 11.131.0102 (1067550236).

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Svet

Okrenuli leđa Rusima: Amerika odmah poslala vojsku

Jermenija i SAD započele su danas zajedničke vojne vežbe u Jermeniji, saopštilo je jermensko Ministarstvo odbrane, prenosi AFP, dodajući da je to još jedan pokazatelj zbližavanja Zapada i Jerevana, koji je zahladnio odnose sa Rusijom.

19:20

15.7.2024.

1 d

Podeli: