Film/TV 5

14.06.2024.

8:10

Sprema se rimejk legendarnog horora iz osamdesetih VIDEO

Robert Patinson i reditelj Parker Fin rade na rimejku horora iz 1981. godine.

Izvor: B92.net

Sprema se rimejk legendarnog horora iz osamdesetih VIDEO
Profimedia

Podeli:

Robert Patinson radi na rimejku kultnog horora Possession, ono što je poznato jeste da će Patinson raditi kao producent, ali se još uvek ne zna hoće li i glumiti.

Parker Fin piše scenario i biće producent, prenosi Deadline.

Podsetimo, ovaj horor je inspirisan razvodom samog reditelja Andreja Žulavskog, imao je premijeru na Filmskom festivalu u Kanu.

Špijun Marko se nakon jedne misije vraća u zapadni Berlin i tamo zatiče svoju suprugu Anu kako ga vara. U početku je pokušao da sačuva brak, ali je Ana počela jako čudno da se ponaša i insistirala na razvodu. Ovaj film je podelio mišljenja kritičara i nije imao posebnu zaradu, ali je stekao kultni status kako su godine prolazile.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

23 h

Podeli: