Politika 6

14.06.2024.

13:28

Mediji: Lešinarenje opozicije po poznatom receptu

Opozicija ponovo pokušava da, posle skupljanja poena na majskim tragedijama, iskoristi i nasilje na Novom Beogradu, pišu mediji.

Izvor: Novosti

Mediji: Lešinarenje opozicije po poznatom receptu
M.A./ATAImages

Podeli:

Tako su lider Demokratske stranke Zoran Lutovac i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ponovo odlučili da zloupotrebe nesreću u političke svrhe, navode Novosti.

Po receptu od maja prošle godine kada su lešinarili nad tragedijama u "Ribnikaru", Duboni i Malom Orašju, sada zarad partijskih interesa lešinare nad nasiljem u OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu kada je bivša odbojkašica pretukla nastavnicu biologije, piše dalje taj medij.

Printscreen

Baš kao i maja 2023. godine, opozicija umesto da da neki predlog i rešenje, krive predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Generator tog nasilja jeste sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ljudi oko njega, politika koju on promoviše i mediji koji promovišu njega", kazao je svojevremeno Lutovac pokušavajući na taj načiin da za slučaj okrivi Vučića, a za sebe i svoje pajtaša prigrabi poene, ističe se dalje.

U sličnom maniru oglasila se i Tepićeva, tobože, iskazujući brigu zbog pomenutog slučaja zaboravljajući da joj ta uloga ne leži s obzirom na to da je majske tragedije pokušala da iskoristi protivno željama roditelja stradale dece skandaloznim rečima "niko nema tapiju na bol", zaključuje se u tekstu.

Printscreen

Vreme prolazi, ali princip po kom opozicija pokušava da dođe na vlast i dočepa se fotelja se ne menja. Nepoštujući ni žrtve,  ni bol, važno im je  da iskoriste nasilje i nesreće da bi kao krivca obeležili Vučića. I opet potvrđuju reči koje su odjekivale i prošle godine:  u istoriji čovečanstva takvo beščašće nije zabeleženo, pišu Novosti.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

23 h

Podeli: