Aktuelno 11

14.06.2024.

10:54

Misteriozni snimak: Fiat Panda "Made in Serbia"? VIDEO

Fiat je objavio misteriozni snimak, koji bi mogao da ukazuje na novu generaciju Pande.

Izvor: B92

Misteriozni snimak: Fiat Panda "Made in Serbia"? VIDEO
Fiat

Podeli:

Ovaj kratki klip objavljen je na Instagram nalogu Fiata, i u fokusu je točak sa retro dizajnom uz Fiat logo na samoj sredini.

Ovaj tizer izgleda slično kao i koncept Fiat gradskog automobila, koji je debitovao u februaru ove godine zajedno sa još četiri koncepta. Tada, Fiat je potvrdio da će prvi model u ovom retro-futurističkom stilu debitovati 11. jula.

Sudeći prema trenutnim najavama, upravo bi Panda mogla da bude prvi model koji ćemo videti tog 11. jula. Radiće na Smart Car arhitekturi, a ne treba zaboraviti ni da će se proizvoditi u Srbiji.

Iz Fiata kažu da će ovaj automobil "biti priuštiv" i "fokusiran na praktičnost", a nedavno su odlazeću Pandu preimenovali tako da se zove Pandina. Proizvodiće se bar do 2030. godine, jer će biti jeftinija SUS zamena za električnu Pandu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @testdrive_ma

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: