Aktuelno 6

14.06.2024.

10:55

Jedini telefon koji se hvali onim što ne može VIDEO

Dok se kompanije danas većinom hvale onim što njihovi uređaji mogu da urade, Light Phone ima drugačiji pristup.

Izvor: Zimo

Jedini telefon koji se hvali onim što ne može VIDEO
Light

Podeli:

"Ima mnogo stvari koje Light Phone 3 jednostavno ne može da uradi", reči su kojima počinje promo snimak treće generacije ovog uređaja, koja donosi potpuno drukčiji pogled na korišćenje telefona.

Ovaj uređaj, kako se naglašava u snimku, ne može da objavljuje na društvenim mrežama, da šalje mejlove, ali ne može ni da ukrade niti proda vaše podatke. Ipak, pruža ono najosnovnije - mogućnost povezivanja sa vašim najbližima, što je, zaključuju u videu, "alat za bolji život".

"Light Phone namenjen je onima koji traže svoj mir, koji smatraju da manje znači više, kao primaran telefon ili kao drugi telefon koji će koristiti nakon radnog vremena", kažu iz ove kompanije.

Novi model koji je sada najavljen donosi određena poboljšanja, odnosno opcije bez kojih ljudi ipak ne žele da koriste telefone, a reč je o boljem ekranu i kamerama.

Light Phone 3 ima 3,92-inčni AMOLED crno-beli ekran, pokreće ga Qualcomm čipset SM 4450, ima 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za skladištenje podataka, podršku za 4G i 5G mreže, kao i za Nano SIM i eSIM. 

Kamere se nalaze s obe strane telefona - 8MP selfi kamera, a pozadi klasična od 50MP. Što se ostalih opcija tiče, telefon ima USB-C ulaz, stereo zvučnike i dva mikrofona, tu je podrška za GPS, Bluetooth i NFC, kao i čitač otisaka prstiju. Kapacitet baterije iznosi 1.800 mAh, a za razliku od modernih telefona, lako se može zameniti.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: