Zdravlje

Četvrtak, 22.05.2014.

10:32

Kol-centar za trudnice ugrožene poplavama

Formiran je BEBAC CALL CENTAR za pomoć trudnicama koji je dostupan svim budućim majkama koje su ugrožene poplavama i evakuisane iz svojih domova. Broj CALL CENTRA je 021 310 20 00.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=22&nav_category=12&nav_id=851490

Izvor: B92

Default images

Trudnicama je na raspolaganju više od 50 ginekologa, koji će biti dostupni za razgovor i savet. Veoma je važno da trudnicama koje su u prethodnim danima pretrpele velik stres obezbedimo zdravstvenu i psihološku podršku i pomognemo im da lakše prebrode kriznu situaciju.

S obzirom na to da mnoge od njih nisu u mogućnosti da posete svog ginekologa i da su uplašene kako za svoje, tako i za zdravlje bebe, telefonski razgovor sa ginekologom je od ključne važnosti.

Linije BEBAC CALL CENTRA su namenjene isključivo trudnicama koje su ugrožene poplavama, te vas molimo da linije budu rasterećene i da ne zovete ukoliko ne postoji objektivna potreba.

-- Roditeljski portal Bebac oformio je i centar za pronalaženje smeštaja za ugrožene trudnice i roditelje sa malom decom iz evakuisanih poplavljenih područja --

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: