Svet 0

24.05.2024.

12:52

"On čak ne zna da je živ"

Bivši predsednik Donald Tramp rekao je da američki predsednik Džo Bajden ne zna da je živ dok je tokom mitinga u Južnom Bronksu tvrdio da može da usreći ljude Njujorka.

Izvor: Novosti

"On čak ne zna da je živ"
EPA-EFE/ CHRIS KLEPONIS / POOL

Podeli:

"Zaista se radi o ljudima i u ovom slučaju, stanovnicima Njujorka, državi Njujork, mi ćemo vas učiniti veoma srećnim, a Bajden to ne može. On (Bajden) ne zna da je živ", rekao je Tramp u četvrtak.

Tramp i Bajden su nedavno pristali na debate 27. juna i 10. septembra, ali je Bajden odbio dodatne debate koje su predložili En-Bi-Si Njuz i Foks Njuz u narednim mesecima.

Trampova kampanja je pozivala Bajdena da pristane na raspravu svakog meseca koja bi se vodila sve do glasanja 5. novembra kada su predsednički izbori u SAD. Štaviše, Tramp je rekao da će zahtevati test na drogu pre debate sa Bajdenom.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

24 min

Podeli: