Petak, 12.12.2014.

15:36

Da li je ovo jedna od najgorih nedelja u njenoj karijeri?

Holivudska glumica Anđelina Džoli po ko zna koji put u poslednjih par dana našla se na udaru tabloida…

Izvor: Super žena

Default images

Početkom nedelje, veliku prašinu u javnosti podigla je vest da je poznati holivudski producent Skot Rudin u prepisci s Ejmi Paskal, predstavnicom kompanije Soni, nazvao glumicu Anđelinu Džoli "netalentovanim i razmaženim derištem“. Dodatnu tenziju podigao je momenat suočenja Paskal i Džoli tokom jednog društvenog događaja koji je usledio.

Međutim, neprijatnosti se tu ne završavaju. Pompezno najavljivani film o ratnom zarobljeniku Luju Zamperiniju koji je glumica režirala - “Unbroken” – kritika je dočekala potpuno ravnodušno. U sredu je saopšteno da se film našao samo na jednoj listi za nominaciju jedne od najprestižnijih filmskih nagrada, Zlatnog Globusa, što samo po sebi ne bi bilo toliko poražavajuće da nije usledilo obaveštenje da je u pitanju greška i da film nije nominovan ni u jednoj kategoriji.

Bivša supruga Anđelininog muža i njena najveća suparnica, glumica Dženifer Aniston, imala je, međutim, mnogo više sreće. Zahvaljujući ulozi u filmu “Cake” našla se kao favorit na listi za nominaciju u kategoriji najbolje dramske glumice.

Da li se i vama čini da je ovo jedna od najgorih nedelja u karijeri Anđeline Džoli?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: