Čisora se izvinio zbog tuče

Britanski bokser Derik Čisora izvinio se zbog tuče sa sunarodnikom Dejvidom Hejom u Minhenu.

Izvor: NK

Utorak, 21.02.2012.

11:45

Default images

Njih dvojica su se sukobila nakon Čisorinog poraza od Vitalija Klička u borbi za titulu prvaka sveta u superteškoj kategoriji.

„Izneverio sam svoju porodicu, tim i što je najgore ceo sport. Iako nema opravdanja za moje ponašanje, mnogo toga se dogodilo iza scene što je uzrokovalo moju frustraciju“, napisao je Čisora u saopštenju.

I Hej se oglasio saopštenjem u kojem navodi da će se „rado odazvati pozivu bokserske federacije ukoliko se bude vodila istraga“.

„Znam da nisam anđeo, ali tokom 21-godišnje karijere nikada nisam bio umešan u ovako nešto“, napisao je Hej.

Incident se dogodio tokom konferencije posle meča u „Olimpijskoj hali“ na kojem je Kličko pobedio Čisoru na poene. Epilog svega je da je Čisora u nedelju ujutro završio u zatvoru, pošto ga je policija privela na aerodromu u Minhenu u sklopu istrage dešavanja na konferenciji i tuče sa sunarodnikom. Obojici boksera preti zatvorska kazna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: