OFK popravlja utisak protiv Borca

Fudbaleri OFK Beograda dočekuju čačanski Borac, u 22. kolu Jelen Superlige u kojem žele da se iskupe za poraz od Rada u prošlom kolu.

Izvor: B92, Beta

Petak, 15.04.2011.

15:15

Default images

Trener domaćina Dejan Đurđević i igrač Nikola Simić rekli su da očekuju da ekipa popravi utisak iz prošlog kola i meča na Banjici.

"Rad nam je prekinuo jedan uspešan niz, ali verujem da sledeći kreće od Borca. Bolji su u prolećnom delu nego na jesen, ali to je samo zbog promene igračkog kadra. Posebnu pažnju bi skrenuo na njihov kontranapad", rekao je Simić.

OFK Beograd trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli sa 28 bodova, dok Borac ima 24 boda i nalazi se na 12. poziciji.

"U odnosu na prošlu godinu, to je ekipa koja je manje iskusna, ali je takođe i ekipa koja je dobila na brzini. Jaki su u polukontrama i kontrama. Verujem da će biti dosta navijača i da ćemo uz njih doći do pobede", rekao je trener OFK Beograda Dejan Đurđević.

Utakmica 22. kola Super lige Srbije OFK Beograd - Borac igra se u subotu na "Karaburmi" od 16 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: