Ivković novi trener Međumurja

Bivši golman Crvene zvezde i reprezentacije SFRJ, Tomislav Ivković postavljen je za novog trenera Međumurja iz Čakovca.

Izvor: B92, HRT

Nedelja, 04.04.2010.

15:16

Default images

Ivković je na mesto trenera došao umesto Srećka Bogdana, kojeg je predsednik kluba Darko Turopoljac smenio zbog poraza u Zaprešiću gde je Inter slavio sa 2:1 u meču 23. kola HNL.

Bogdan nije uspeo da ispuni zacrtani cilj, koji je bio da se osvoji šest bodova u četiri utakmice. Sada već bivši trener je u poslednja tri duela osvojio samo bod u remiju na svom terenu sa Slaven Belupom. U dva susreta sa direktnim konkurentima za opstanak. Kroacijom iz Sesveta i Interom iz Zaprešića, zabeležio je dva poraza i zato se Uprava kluba odlučila za novog trenera”, rekao je Turopoljac.

Ivković je treći trener čakovečkog prvoligaša u ovoj sezoni u kojoj Međumurije, s 22 osvojena boda, zauzima 12. poziciju.

Ivković je tokom trenerske karijere bio pomoćni trener Persepolisa prošle godine.

Za reprezentaciju SFRJ, zabeležio je 38 nastupa, a ostaće upamćen i po tome što je uspešno branio jedanaesterce jednom od najvećih fudbalera svih vremena, Dijegu Armandu Maradoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: