Petak, 30.10.2020.

18:44

U unapređenje infrastruкture u Kaću Novi Sad uložio 600 miliona dinara

Zamenik gradonačelnika Milan Đurić, zajedno sa članom Gradskog veća za komunalne poslove Zdravkom Jelušićem, obišao je radove na asfaltiranju ulica Jovan Jovanović Zmaj i Isidore Sekulić u Кaću.

Izvor: Grad Novi Sad

U unapređenje infrastruкture u Kaću Novi Sad uložio 600 miliona dinara
Foto: Grad Novi Sad

Radi se o projektnoj investiciji, u iznosu od šest miliona dinara, koju realizuje JКP "Put" i koja podrazumeva uređenje bankina i popravku tucaničkog zastora u navedenim ulicama.

"Radovi u ulici Isidore Sekulić su u završnoj fazi i to mnogo znači svima koji ovde žive, jer je ta ulica asfaltirana pre 35 godina i od tada, osim krpljenja rupa ništa nije obnavljano. Mi smo proces uređenja ulica u Кaću započeli 2012. godine, uložili smo 182 miliona dinara i od tada asfaltirali oko 21 kilometar puta. Osim toga, izgradili smo 47 kilometara kanalizacione mreže, što je investicija vredna preko 600 miliona dinara", izjavio je Milan Đurić ističući da će Grad nastaviti da radi na izgradnji nedostajuće komunalne infrastrukture, i asfaltiranju ulica.

On se zahvalio predstavnicima Mesne zajednice i stanovnicima Кaća na dobroj saradnji zahvaljujući kojoj su u poslednjih osam godina uspešno realizovane investicije, vredne preko 1,2 milijardu dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: