Novi Sad - B92 Lokal
0

Počinje izgradnja druge podzemne garaže u Novom Sadu

U skladu sa ugovorom o koncesiji i nakon što su započeli radovi na izgradnji garaže kod Banovine, u petak, 27. maja 2022. godine, zvanično počinju pripremni radovi na izgradnji druge podzemne garaže, planirane u Ulici Modene u Novom Sadu.

Udvostručena sadnja drveća u Novom Sadu

Broj drveća u Novom Sadu dupliran je u poslednjih 10 godina. Od 2012. godine radnici JKP "Gradsko zelenilo" posadili su 54.216 novih sadnica. Takođe, tokom poslednjih deset godina posađeno je i 342.400 komada šiblja i žbunja.

Društvo subota 14.05. 14:53 Komentara: 2

U Novom Sadu održana humanitarna trka "Dok dišem nadam se"

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Vladimir Stojković prisustvovao je akciji koju organizuje Udruženje za pomoć i podršku osobama sa cističnom fibrozom Srbije u cilju podizanja svesti o cističnoj fibrozi – genetski uzrokovanoj, multisistemskoj i neizlečivoj bolesti, od koje u Srbiji boluje oko 250 pacijenata.

Društvo subota 14.05. 12:17 Komentara: 0

"Modernizacija Luke Novi Sad pokretač razvoja Srbije, celog regiona i Evrope" FOTO

"Danas je veliki dan za grad Novi Sad jer obeležavamo početak radova na potpunoj rekonstrukciji Luke Novi Sad, jedne od važnijih dunavskih luka u Evropi i svakako jedne od najvažnijih luka u Srbiji", izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović povodom započinjanja radova na izgradnji novog vertikalnog keja, kontejnerskog terminala i silosa za žitarice u luci Novi Sad.

Ekonomija petak 13.05. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 18 idi na stranu