Kultura

Utorak, 23.08.2016.

19:40

Ko je najplaćenija glumica na svetu?

Dženifer Lorens je, prema magazinu Forbs, sa 46 miliona dolara najplaćenija glumica u proteklih godinu dana.

Izvor: Tanjug

Ko je najplaćenija glumica na svetu?
Foto: Thinkstock / ilustracija

Lorensova je drugu godinu zaredom najplaćenija dama, a to pre svega može da zahvali honoraru koji dobija za filmski serijal "Igre gladi".

Na drugom mestu je Melisa Makarti, junakinja filmova "Špijun" i "Isterivači duhova", koja je zaradila 33 miliona dolara, dok je treća Skarlet Johanson sa 25 miliona dolara.
Foto: Gettyimages
Ukupno, 10 najplaćenijih glumica u proteklih godinu dana, od 1. juna 2015. do 1.juna ove godine, zaradile su 205 miliona dolara pre odbijanja poreza i taksi.

Agencija AP konstatuje da je dobro biti u filmskoj industriji, ali da je još bolje biti u muzičkoj industriji.

Ranije ovog leta, podseća AP, Forbs je napravio listu zarada u industriji zabave, prema kojoj je prva bila Tejlor Svift sa 170 miliona dolara, a sledi bend One Direction sa 110 milliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: