Nedelja, 22.10.2000.

23:09

DOS: DO PONEDELJKA REALIZOVATI SPORAZUM

Izvor: B92

Default images
Demokratska opozicija Srbije insistira da se do ponedeljka realizuje Sporazum o raspisivanju vanrednih izbora za Skupstinu Srbije, istice se u saopstenju Predsednistva DOS dostavljenom u nedelju agenciji FoNet. Navodi se da DOS "insistira na potpunom postovanju i ispunjenju svih potpisanih sporazuma izmedju DOS, SPS i SPO i zahteva koje je DOS istakao SPS, a u vezi s personalnim promenama u Vladi Srbije, Vrhovnom sudu i republickom Javnom tuzilastvu", kao i da Predsednistvo DOS smatra legitimnim zahtev predsednika Srpskog pokreta obnove Vuka Draskovica za smenu sefa Drzavne bezbednosti Republike Srbije. "Buduci da to pitanje nije u nadleznosti Skupstine Republike Srbije, apelujemo na nadlezne organe da to pitanje u sto kracem roku rese", kaze se u saopstenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: