Nedelja, 20.09.2015.

12:45

Uhapšen Uroš Mišić, planirao napad na Prajd

Navijač Uroš Mišić uhapšen je jer je planirao napad na učesnike Prajda, potvrđeno je za B92.

Izvor: B92, Blic

Default images
Foto: Tanjug

Uroš Mišić i još sedmorica muškaraca sa fantomkama uhapšeni su zbog sumnje da su planirali napad na učesnike Prajda.

Hapšenje mladića dogodilo se u Braničevskoj ulici, a do sada su uhapšene 54 osobe.

"Blic" podseća da je Uroš Mišić početkom septembra, pod drugi put, oslobođen optužbi da se potukao sa američkim marincima u beogradskom klubu "Plastik". Oslobađajuća presuda je usledila nakon što je sud utvrdio da nema dokaza, a ranije identična presuda ukinuta je i vraćena na ponovno suđenje.

Mišić je dospeo u žižu javnosti 2. decembra 2007. kada je na utakmici Crvena Zvezda - Hajduk iz Kule napao žandarma Nebojšu Trajkovića, koga je pokušao da zapali bakljom.

Osuđen je najpre na deset godina zatvora zbog pokušaja ubistva, ali mu je kazna nakon ponovljenog suđenja umanjena na pet i po godina. Nakon Zakona o amnestiji kazna mu je dodatno umanjena i on je izašao iz zatvora krajem 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: