Apps 5

20.05.2024.

20:00

TikTok preti YouTube-u: Testira video snimke dužine 60 minuta

TikTok testira mogućnost da korisnici kače video snimke dužine 60 minuta, a kompanija je ovo potvrdila nedavno.

Izvor: B92

TikTok preti YouTube-u: Testira video snimke dužine 60 minuta
Konstantin Savusia / Shutterstock.com

Podeli:

Funkcija kačenja videa dužine 60 minuta je trenutno dostupna limitiranoj grupi korisnika i na određenim tržištima, a TikTok kaže da za sada nema konkretne planove da funkciju omogući šire dostupnom.

TikTok je po svom lansiranju omogućavao objavu video klipova dužine do 15 sekundi, ali je taj limit polako povećavao poslednjih godina.

Jasno je da platforma polako prihvata dugački format videa, a sve kako bi bolje parirao svom glavnom konkurentu i vodećoj video platformi na tržištu – YouTube-u.

Svrha povećanja limita za dužinu objavljenog videa je da se kreatorima omogući da eksperimentišu sa novim tipovima sadržaja, kao i više fleksibilnosti, ističu iz TikToka.

Povećanje dužine video snimaka, koji se kače na TikTok, može da omogući i nove tipove sadržaja na platformi, kao što su kompletne epizode TV emisija.

Za sada nije poznato kada TikTok planira da opciju kačenja videa dužine 60 minuta omogući šire dostupnom za korisnike platforme.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

21 h

Podeli: