Aktuelno 31

21.05.2024.

11:01

Dokaz da jedna od najkrvoločnijih životinja i dalje postoji? FOTO/VIDEO

Na društvenim mrežama pojavila se serija novih fotografija koje navodno prikazuju Tasmanijskog tigra - vrstu koja je zvanično izumrla pre 88 godina.

Izvor: B92.net

Dokaz da jedna od najkrvoločnijih životinja i dalje postoji? FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Internet korisnici ostali su u neverici zbog istoimenih fotografija  koji navodno prikazuju Tasmanijskog tigra, uprkos tome što je stvorenje izumrlo pre 88 godina.

Nastale fotografije podelile su korisnike Reddita a neki veruju da su iste verodostojne, dok drugi misle da je reč o veštačkoj inteligenciji.  

Momak po imenu Zak podelio je fotke sa američkim stručnjakom za divlje životinje Forestom Galanteom i tvrdi da je naleteo na životinju dok je bio na odmoru na Tasmaniji u aprilu.

Zak navodi da je prvo pomislio da je u pitanju pas, sve dok životinja nije otvorila usta i "ispustila krik koji ledi krv u žilama", kada je i shvatio da se ispred njega nalazi potpuno druga životinja.

Zak je rekao da je susret sa navodnim Tasmanijskim tigrom trajao oko pola minuta, što mu je dalo dovoljno vremena da snimi nekoliko fotografija pre nego što je stvorenje pobeglo.

Nakon razgovora, Forest je rekao: "Stvarno, stvarno želim da mu verujem, ali mislim da je ovo prevara."

Podeli:

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: