Petak, 26.12.2014.

09:17

Vučić: Vujović i Sertić ostaju

Premijer Aleksandar Vučić negirao je da će ministri finansija i privrede Dušan Vujović i Željko Sertić biti smenjeni u rekonstrukciji vlade.

Izvor: Tanjug

Default images

Vučić je istakao da je Vujović jedan od njegovih najbližih saradnika, čijim je radom najzadovoljniji.

"Sramota me je i da komentarišem kolika je to neistina", rekao je Vučić novinarima u Kolubari, na pitanje o spekulacijama medija o smeni tih ministara u rekonstrukciji vlade.

Premijer je rekao da nema nikakvog smisla da svaki dan negira takve napise, ističući da su i svetski državnici i međunarodne finansijske institucije podržale budžet.

"Ne postoji niko u svetu, niko u zemlji, stručan, koji je rekao nešto protiv budžeta. Nemojte samo da mi kažete da su stručni Šutanovac, Borko Stefanović i Živković sa svojim impresivnim rečnikom. I sada treba da smenjujemo ministra finansija, koji je pokazao svoj reformski kapacitet i kako i na koji način se bori za zemlju", rekao je Vučić.

Premijer je podsetio da je Vujović i sam rekao da neće ići iz vlade.

"Prosto se pitam ko je mogao da izmisli nešto tako", rekao je Vučić.

List Danas objavio je da će u rekonstrukciji Vlade biti spojena ministarstava finansija i privrede i da aktuelni ministri Vujović i Sertić više neće biti na tim funkcijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: