Četvrtak, 14.08.2014.

16:33

Pustili pse na žandarma i tukli ga

Pripadnik Žandarmerije Srećko Nestorović napadnut je jutros na autobuskom stajalištu kod novog mosta na Adi Ciganliji i tom prlikom je zadobio telesne povrede.

Izvor: Tanjug

Default images

Nezavisni sindikat policije obavestio je o incidentu i najoštrije osudio ovaj napad na kolegu.

Nestorovića, koji je krenuo na posao, dok je išao ka autobuskoj stanici, oko 05.15 sati srela su tri očigledno pijana izgrednika i na njega pustila pse, navedeno je u saopštenju.

Dok je pokušavao da se odbrani, izgrednici su nasrnuli na njega, a jedan ga je udario u glavu. Tek tada je uspeo da se legitimiše i kaže da je policijac, na šta su mu oni uzvratili rečima "baš volimo da bijemo pandure" i nastavili da ga udaraju.

U tom trenutku je naišao autobus u koji su ušli izgrednici, a Nestorović je obavestio policiju.

Izgrednici su napali i policajce koji su ih stigli u autobusu, a lišeni su slobode tek po dolasku pojačanja. Privedeni su, ali su ubrzo pušteni, navodi se u saopštenju.

Predsednik Nezavisnog sindikata policije Velimir Lukić najoštrije je osudio napad na kolegu, ali i sve učestalije napade na policiju koji prolaze bez kazne.

"Pitamo se kako građani da se osećaju bezbedno ako ni policajci nisu sigurni na ulicama", poručio je Lukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: