Aktuelno 2

24.05.2024.

15:25

Prvo oglašavanje pevačice nakon skandala u Kanu VIDEO

Keli Roulend nije više želela da ćuti povodom incidenta u Kanu u kojem je u utorak napala čuvara dok je šetala crvenim tepihom.

Izvor: B92.net

Prvo oglašavanje pevačice nakon skandala u Kanu VIDEO
Profimedia

Podeli:

Pevačica je prisustvovala premijeri francuskog filma "Marčelo Mio" i izgledala je zapanjujuće u crvenoj raskošnoj haljini. Dok se Keli penjala uz čuvene stepenice, činilo se da se upustila u verbalni sukob sa članicom obezbeđenja nakon što je podigla ruku da je odvede do mesta događaja.

Međutim, otkriveno je da je do svađe došlo zato što su članovi obezbeđenja na kultnom francuskom festivalu bili "agresivni".

Pevačica (43) je tvrdila da je bilo drugih žena koje nisu ličile na nju a koje su tretirane drugačije, aludirajući na rasizam.

"Žena zna šta se dogodilo, ja znam šta se dogodilo", rekla je Keli i dodala: "Imam svoje granice i stojim iza njih, i to je to. Na crvenom tepihu je bilo i drugih žena, koje su se ponašale slično kao ja, ali nisu ih grdili, gurali ili im govorili da siđu", rekla je Keli.

Stručnjak za čitanje sa usana otkrio je šta je Keli zaista rekla tokom burne interakcije sa Francuskinjom.

On je rekao za Dejli Mejl da je žena iz obezbeđenja slučajno nagazila na Kelinu haljinu i da se izvinila, a Keli je rekla: "U redu je."

Međutim, žena iz obezbeđenja je tada rekla nešto drugo, što je izazvalo Kelinu promenu raspoloženja, te je oštro odgovorila: "Nemoj tako da pričaš sa mnom."

Činilo se da je obezbeđenje izbezumljeno reagovalo na Keli, koja se čak okrenula da nastavi svoju tiradu dok se penjala uz ostale stepenice.
 

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

36 min

Podeli: