Ponedeljak, 04.08.2014.

14:17

Perišić: Vlada pokazala odgovornost

Gradonačelnik Niša i predsednik GO SNS Zoran Perišić rekao je da je Vlada Srbije za 100 dana rada pokazala visok stepen odgovornosti u izuzetno teškom uslovima.

Izvor: Tanjug

Default images

"Najvažniji detalj za mene je da nije bilo predmeta koji se ostavlja za sutra", kazao je Perišić novinarima komentarišući rad Vlade u prvih 100 dana.

Perišić je napomenuo da je pokazano da će svaki problem biti izvadjen iz fioke i da će biti rešavan, bez obzira da li se radi o pitanju odnosa sa Prištinom, Zakonu o radu ili "o večno zabranjenoj temi direktora javnih preduzeća".

Perišić je podsetio da je sednica Vlade Srbije održana u Nišu povodom godišnjice počeka Prvog svetskog rata i da je tom prilikom izražena spremnost da se Nišu pomogne kako bi povratio mesto industrijskog centra ovog dela Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

22 h

Podeli: