Nedelja, 03.08.2014.

10:35

"Vlada se bavi sobom, ne građanima"

Bojan Pajtić izjavio, povodom 100 dana vlade, da se Vlada ne bavi građanima, već samo sobom i da joj je "namera da rasproda sve preostale resurse u bescenje".

Izvor: Tanjug

Default images

"Već 737 dana (premijer) Aleksandar Vučić kozmetički menja i prekomponuje svoju vladu, a vodi suštinski istu politiku autokratije i samovolje. Za samo dve godine Srbija je sa takvom vladom izgubila decenije budućnosti. Sve je lošija kupovna moć stanovništva, penzije i plate se smanjuju, a rastu porezi i takse", kazao je predsednik DS.

U Srbiji se danas, dodaje, mnogo neizvesnije i teže živi, nema investicija, smatra lider demokrata.

"Zakoni se donose po hitnim procedurama, a tajni ugovori kriju činjenicu da se najplodnije vojvodjanske oranice otimaju našim gradjnima i prodaju strancima u bescenje, poklanjuju se hoteli i javna preduzeća od strateškog značaja", naveo je Pajtić u saopštenju DS.

"Sa takvom štetočinskom politikom ova Vlada uskoro neće imati ni resurse ni gradjane, a činjenica je da je za vreme njihove vlasti preko 70.000 visokoobrazovanih mladih gradjana zatražilo državljanstvo drugih zemalja i to je zastrašujući rezultat njihove vlasti", zaključio je Pajtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: