Nedelja, 03.11.2013.

08:46

KiM: Otvorena sva biračka mesta

Član CIK-a Nenad Rikalo rekao je za televiziju Most iz Zvečana da su sa malim zakašnjenjem otvorena sva biračaka mesta na Kosovu i Metohiji.

Izvor: Beta

Default images

"Na četiri biračka mesta u Zubinom Potoku i na nekoliko biračkih mesta u severnoj Kosovskoj Mitrovici nije dostavljen celokupan birački materijal kao bi se na vreme otvorilo biračko mesto, ali je i to otklonjeno", rekao je Rikalo i dodao da su to tehnički problemi koji su rešavani tokom jutra.

"Na severu KiM otvorena su 94 biračka mesta", dodao je on.

Na Kosovu su jutros počeli lokalni izbori na kojima učestvuju 103 potvrdjene izborne liste, od kojih su 38 albanske, 33 srpske, dok su ostalo liste nezavisnih kandidata, Bošnjaka, Turaka, Roma, Crnogoraca, Hrvata, Goranaca i Aškalija.

Izbore kontroliše preko 30 hiljada posmatrača, a obezbedjuje više od 5.500 policajaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: