Ponedeljak, 02.04.2012.

22:23

BG: Stradali na autobuskoj stanici

Miloš O. (73) i Gordana G.(52) stradali su na autobuskoj stanici na Banjici kada je na njih naleteo automobil. Vozač je u teškom stanju.

Izvor: B92

Default images

Nesreća se dogodila oko 21 čas u Borskoj ulici, a prema nezvaničnim informacijama, do teškog udesa je došlo dok su se dva automobila trkala.

Vozilo marke "škoda" izletelo je sa puta pri velikoj brzini, pokosilo ljude na stajalištu, a zatim udarilo u banderu i prevrnulo se. Vatrogasci su uspeli da izvuku vozača iz smrskanog automobila i on je prebačen u Urgentni centar.

Iz Urgentnog centra za B92 su rekli da je vozač na reanimaciji i da je njegovo stanje teško.

Kako B92 nezvanično saznaje, vozač automobila marke "škoda", starosti 19 godina, trkao se sa još jednim kolima o kojima za sada nema proverenih informacija.

Mladić je izgubio kontrolu nad vozilom i pokosio ljude na stajalištu. Od siline udarca, iz kola je ispala devojka suvozač, starosti oko 18 godina, koja je, prema nezvaničnim informacijama B92, nepovređena pobegla sa lica mesta.

Poziv za intervenciju vatrogasna ekipa dobila je u 21.15, a u izvlačenju vozača učestvovalo je osam vatrogasaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

224 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: