Ponedeljak, 18.04.2011.

14:13

"Štrajk Nikolića stvar Srbije"

Ministar inostranih poslova Belgije Steven Vanakere kaže da je štrajk Tomislava Nikolića unutrašnje političko pitanje Srbije.

Izvor: FoNet

Default images

On nije želeo da komentariše štrajk glađu i žeđu predsednika Srpske napredne stranke, uz obrazloženje da je to unutrašnja stvar Srbije.

Vanakere je, odgovarajući na pitanje novinara u Beogradu, posle razgovora sa ministrom spoljnih poslova Srbije Vukom Jeremićem, izjavio da nije uloga ministra inostranih poslova Belgije da se meša u unutrašnja politička pitanja Srbije.

Jeremić je rekao da štrajk predsednika SNS-a nije bio tema razgovora.

"Mi se ne žalimo strancima na probleme koje imamo unutar Srbije, to je unutrašnje političko pitanje Srbije i ono danas nije bilo tema naših razgovora", naglasio je Jeremić.

A šta jeste bila tema razgovora dva ministra, čitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: