Utorak, 30.09.2014.

12:22

"U Vojvodini postoje problemi"

Potpredsednica Vlade Srbije i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je da problemi u Vojvodini moraju brže da se rešavaju.

Izvor: Tanjug

Default images

Ona je navela da bi eventualni politički dogovori o tim pitanjima mogli da se dogode samo smislu da se ne gubi vreme.

Mihajlovićeva se sastala u zgradi Skupštine Vojvodine sa njenim predsednikom i liderom SVM Ištvanom Pastorom ali je napomenula da da je taj susret bio samo u duhu te konferencije o čistimen energetskim tehnologijama i da nisu razgovarali o političkoj situaciji u pokrajini.

Poručivši da u Vojvodini definitivno postoje problemi, Mihajlovićeva je dodala da stranka koja u pokrajini drži vlast (DS) ima zaista veoma mali procenat podrške gradjana u odnosu na realno stanje.

“S druge strane, Vlada Srbije želi da reforme koje su započete u našoj zemlji budu ostvarivane što brže i da se ne gubi vreme“, naglasila je Mihajlovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: