Subota, 29.12.2012.

20:24

"Skupština još vrednija 2013."

Predsednik Skupštine Srbije rekao da će parlament u 2013. još vrednije raditi na donošenju zakona koji će poboljšati standard građana i Srbiju približiti EU.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

Nebojša Stefanović je u izjavi novinarima poželeo svim građanima uspešnu i srećnu 2013. godinu.

"Želim da ih uverim da će Skupština u narednoj godini još vrednije raditi na donošenju zakona koji će poboljšati njihov standard, koji će Srbiju približavati EU i koji će učiniti da naša zemlja i građani idu napred", poručio je predsednik Skupštine Srbije.

On je novinarima u republičkom parlamentu po završetku jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije rekao da očekuje da će i saradnja sa medijima u narednoj godini biti još uspešnija i da će najviše zakonodavno telo opravdati “titulu” najotvorenije institucije u zemlji.

“I vama, našim dragim prijateljima iz medija, želim jos uspešniju saradnju nego ove godine, kao i da Skupština Srbije opravda titulu najotvorenije institucije u našoj zemlji”, poručio je Stefanović novinarima.

U novogodišnjoj čestitki, Stefanović je poželeo građanima da u 2013. godinu uđu sa verom i optimizmom, solidarni, poštujući jedni druge.

"U godini pred nama potrebno je odgovornosti, ozbiljnosti, razumevanja i pozitivne energije. Neka 2013. bude godina bolje budućnosti svih građana Srbije", navodi se u čestitki.

Stefanović je građanima, kako je saopšteno iz parlamenta, poželeo i da praznike provedu u zdravlju, sreći i miru uz svoje najbliže.

Skupština Srbije danas je završila jesenje zasedanje svečano, intoniranjem himne “Bože pravde” i raspoređivanjem Garde Vojske Srbije na ulazu u Dom Narodne skupštine, a poslanici su poslednjeg radnog dana u ovoj godini usvojili nekoliko zakona, među kojima i Zakon o javnim nabavkama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: