Četvrtak, 28.07.2005.

11:51

Pucnjava u Gornjem Milanovcu

Stolar iz sela Klatičeva ranio je oko 11 sati u zgradi SO Gornji Milanovac dve osobe, nezadovoljan poreskim rešenjem.

Izvor: B92

Default images

Nebojša Miladinović je, nezadovoljan poreskim rešenjem, ušao naoružan automatom i drugim komadom oružja, "škorpionom", u zgradu Skupštine opštine Gornji Milanovac, razoružao obezbeđenje i u Upravi prihoda polio benzinom načelnika Gojka Stefanovića i dokumentaciju. Povređeni su van životne opasnosti.

Miladinović je pucao po prostoriji, zatim je izašao u pisarnicu, gde je ispalio još nekoliko metaka i ranio radnika pisarnice Milana Malića i jednu stranku Radoslava Nerandića. Policija uhapsila Miladinovića i sprovela ga u čačanski zatvor.

U Upravi prihoda izbio je požar pa je intervenisala i vatrogasna jedinica. Policija je jutros, zbog pucnjave, blokirala prilaze zgradi opštine Gornji Milanovac.

"Atak na državu"

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dražimir Marušić izjavio je da je pucnjava u zgradi SO "atak na državu i bezbednost".

"Svi smo izbezumljeni i svi radnici u zgradi SO Gornji Milanovac pretrpeli su neviđeni strah. Vreme je da se preduzmu druge mere za zaštitu i bezbednost radnika i imovine Srbije", rekao je Marušić novinarima, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: