Petak, 23.06.2017.

13:36

I Joksimovićeva dočekivala goste na aerodromu

Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović dočekala francuskog senatora, ministra iz Jermenije i predsednika slovačke skupštine.

Izvor: Tanjug

I Joksimovićeva dočekivala goste na aerodromu
Tanjug, arhiva

Najpre su na aerodrom "Nikola Tesla" stigli senator u parlamentu Francuske i izaslanik Ministarstva spoljnih poslova za ekonomsku saradnju sa zemljama zapadnog Balkana Alen Rišar i ministar spoljnih poslova Jermenije EduardaNalbandijan.

Francuskog senatora, pored ministarke Joksimović dočekala je i ambasadorka Francuske u Beogradu Kristin Moro.

Potom je stigao i predsednik Narodne skupštine Slovačke Andreja Danka.Predsednik parlamenta Slovačke dočekan je uz državne počasti, sa crvenim tepihom i postrojenim gardistima, a bila je prisutna i ambasadorka Slovačke Dagmar Repčekova.

Visoke zvanice doputovale su kako bi prisustvovale svečanosti povodom preuzimanja dužnosti predsednika Srbije, a na svečanosti povodom inauguracije predsednika Vučića u Palati Srbija očekuje se večeras prisustvo više hiljada gostiju iz regiona, Evrope i sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: