Petak, 13.10.2000.

18:48

NEZAVISNI SINDIKAT RTS-A: SAMO KOMRAKOV PODNEO OSTAVKU

Izvor: B92

Default images
Nezavisni sindikat Radiotelevizije Srbije nece dozvoliti povratak urednika i novinara ove medijske kuce, koji su uprljali profesiju i radili po diktatu bivseg rezima, niti ce dopustiti da se zaboravi ono sto su ti ljudi uradili, saopstili su celnici ovog sindikata na konferenciji za novinare u beogradskom Medija centru, javlja Radio B92. Clan izvrsnog odbora nezavisnog sindikata RTS-a i privremenog uredjivackog kolegijuma drzavne televizije Isidora Sekulic rekla je da novi RTS od 5. oktobra radi u veoma teskim uslovima i da se iz tehnickih razloga nije moglo kontrolisati da li u zgradu na Kosutnjaku ulaze novinari kojima tu nije mesto..."Osnovne poluge rukovodstva televizije se ne pojavljuju iz dobro poznatih razloga, ali zato na posao dolaze i novinari iz udarne ekipe nekadasnjeg RTS-a i traze da rade u informativnom programu", rekla je Sekuliceva.

Clanovi strajkackog odbora RTS-a, koji deluju u okviru nezavisnog sindikata saopstili su da je od celokupnog nekadasnjeg rukovodstva jedino Milorad Komrakov podeno ostavku. Predsednik nezavisnog sindikata RTS-a Lazar Lalic obavestio je novinare da je ovaj sindikat, koji je zbog progona njegovih celnika u poslednjih deset godina spao na 350 clanova od 5. oktobra dobio 17000 novih clanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: