Ponedeljak, 10.11.2014.

07:10

Beograd: Poginuo mladić u udesu

Jedna osoba je poginula, a jedna je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 03.50 časova u Bulevaru Vojvode Mišića u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Default images

Poginuo je muškarac, a teže je povređena devojka od oko 20 godina, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako prenose beogradski elektronski mediji, poginuo je mladić star 20 godina, a nesreća se dogodila kada je skuter udario u automobil.

U Ulici Goce Delčeva u Novom Beogradu oko 4 sata muškarac star 26 godina zadobio je iz vatrenog oružja prostrelnu ranu u predelu leve potkolenice, istakla je portparolka Hitne pomoći.

Tokom noći u Beogradu se, prema njenim rečima, dogodilo sedam saobraćajnih udesa.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 91 intervenciju od kojih 16 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: