Automobili

Četvrtak, 04.12.2008.

10:50

Otkrivena Mazda 3

Mazda je i zvanično skinula veo sa hatchback verzije redizajnirane „trojke“ na Auto salonu u Bolonji.

Izvor: B92

Default images

Ono što je razlikuje u odnosu na limuzinu je produžena linija krova koja strmo pada kreirajući „karavanski“ profil, što će obradovati sve one koje u ovom modelu gledaju prvenstveno porodični automobil.

Takođe, novajlija će biti baza za budući Mazdaspeed model. Kada je reč o agregatima, pored novog 2,2 litarskog i 1,6 litarskog turbo dizela, u opciju će ući i benzinci zapremine 1,6 i 2,0 litre. Verzija za američko tržište dobiće i novi 2,5 litarski agregat.

Piše: Pavle Barta, Vrele Gume

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

19 h

Podeli: