Automobili

Sreda, 18.09.2013.

11:38

Kad hrčak upravlja kamionom

Kako bi pokazao sa kakvom lakoćom se okreće volan u njihovom novom kamionu, Volvo je angažovao malenog hrčka, a izraz "pomoću štapa i šargarepe" dobio je novi smisao.

Izvor: B92

Default images

Zahvaljujući upravljačkom sistemu Volvo Dynamic Steering, volan na kamionima švedskog proizvođača može se okretati jednim prstom. Ili uz pomoć jednog običnog hrčka.

Ne verujete? Pogledajte sledeći video:



Kompanija Volvo kamioni poznata po dramatičnim promotivnim spotovima kao što je video u kome akrobatkinja hoda po užetu razapetom između dva kamiona u pokretu, koji je od 2012. privukao pažnju miliona gledalaca na YouTube-u.

S obzirom da je film sa hrčkom Čarlijem za samo nedelju dana imao više od 3 miliona pregleda, očekujemo da će ovaj video biti još gledaniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: