Život

Utorak, 05.03.2024.

17:42

Breskvica imala poruku za Sajsi MC posle "nule"

Nakon finala Pesme za Evroviziju se strasti definitivno još ne smiruju, a tome doprinose i izjave članova žirija ali i učesnika samog takmičenja.

Izvor: B92

Breskvica imala poruku za Sajsi MC posle
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, Breskvica je sada, i nakon svih komentara, prvi put nakon samog finala Pesme za Evroviziju direktno prokomentarisala odluku jedne od članica žirija da joj dodeli nula bodova. Naravno, u pitanju je Ivana Rašić iliti Sajsi MC.

Pevačica je u jednoj emisiji iskreno govorila o svom učešću, plasmanu ali i glasovima.

Na pitanje voditelja šta bi poručila Sajsi, Breskvica je odgovorila odmereno. Ipak, ona je jasno stavila do znanja da smatra da nije zaslužila nula bodova.

"Poručila bih joj da se nadam da joj niko nikad u životu neće dati nula bodova" rekla je Breskvica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: