Život

Nedelja, 14.05.2023.

19:30

Celi svet gleda u gornji deo supruge Kanjea Vesta: Treba li da objašnjavamo zašto? FOTO

Bjanka je elegantna i pametna devojka koja je još bila student kada joj je Kenje ponudio posao.

Izvor: Jutarnji.hr

Celi svet gleda u gornji deo supruge Kanjea Vesta: Treba li da objašnjavamo zašto? FOTO
Foto: profimedia

Kanje Vest uživao je u romantičnoj večeri sa suprugom Bjankom Censori u poznatom holivudskom restoranu u subotu uveče.

Kako prenosi Dejli mejl, prsata plavuša je pokazala svoja grudi u veoma uskom bež sportskom grudnjaku i uskom sivom spandeksu i time privukla pažnju gotovo čitavog sveta.
Foto: profimedia
Kanje je svoju lepšu polovinu prošetao na sebi noseći uske helanke, koje je opremio futurističkim podlogama koje su izgledale kao jastučići za borilačke veštine. Poznati reper je nosio i široki crni sintetički džemper.

Podsećanja radi, Bjanka je zaposlena u Vestovom brendu Yeezy od kada se pridružila kompaniji u novembru 2020. Istaknuta je kao šefica arhitekture, poziciju je dobila nakon što je navodno stekla master diplomu dizajna na Univerzitetu Melburn u Australiji.

Prema rečima prijatelja mlade lepotice, Bjanka je elegantna i pametna devojka koja je još bila student kada joj je Kejn ponudio posao. Prijateljica po imenu Kejt rekla je Benu, Lijamu i Bel iz Nove FM da su Kanje i njegov brend došli do nje na Instagramu i da je ona sve odbacila i otišla kod njega.

U međuvremenu, Kanjeova bivša supruga Kim Kardašijan je sama i spremna je da pronađe novog dečka.

"Kim je ponovo otvorenija za zabavljanje", otkrio je insajder za Entertainment Tonight i dodao da se "oseća dobro i da ima puno samopouzdanja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: