Život

Ponedeljak, 06.03.2023.

08:11

"Niko nije želeo da me angažuje": Glumac prolazio kroz teške trenutke, a sada se bori za Oskara

Američki glumac vijetnamskog porekla Ke Huj Kvan otkrio je koliko je film „Sve svuda odjednom” imao neverovatan uticaj ne samo na njegovu karijeru, već i na njegov život.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Profimedia

Američki glumac vijetnamskog porekla ušao je u filmsku industriju kao dečak i danas ga pamte kao preslatkog dečaka iz hitova „Indijana Džons i ukleti hram” i „The Goonies”.

Od objavljivanja filma koji je nominovan za Oskara "Sve svuda odjednom", 51-godišnji Kvan je napravio veliki povratak u Holivud. U filmsku industriju ušao je veoma rano, međutim, pre puštanja filma „Sve svuda odjednom“ u bioskope u martu 2022, koje je odloženo dve godine zbog kovida, Kvan se žalio da niko ne želi da ga angažuje.

Pročitajte i: Film koji je osvojio najviše SAG nagrada ubedljiv favorit za Oskara VIDEO Tokom nedavnog pojavljivanja u emisiji "The Late Late Show" sa Džejmsom Kordenom, Kvan je objasnio da je bio na audiciji za nekoliko uloga nakon snimanja filma, ali nije mogao da dobije nijednu od njih.

"Postao sam veoma nervozan 2021. jer sam bio u opasnosti da izgubim zdravstveno osiguranje. Pozvao sam svog agenta i rekao: Možete li mi, molim vas, doneti nešto? Nije važno šta, potreban mi je samo jedan posao da ispunim minimalne uslove za ispunjavanje uslova sledeće godine i kvalifikujem se za zdravstveno osiguranje“, rekao je Kvan, dodajući da je, naravno, 2021. došla i prošla, a on je izgubio zdravstveno osiguranje.

"Pozvao sam producenta koji je video kako je ispao Sve u isto vreme, a tada nisam uradio nijednu scenu i pitao ga da li može da mi kaže samo jednu stvar – da li sam dobar u filmu", rekao je. Kada ga je producent pitao zašto postavlja tako glupo pitanje, glumac je odgovorio da je to zato što niko nije hteo da ga angažuje.

"Rekao mi je da budem strpljiv i samo sačekam. I naravno, kada je film izašao u martu prošle godine, moj život se promenio."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: