Život

Utorak, 19.07.2022.

09:15

Ilon Mask letuje u Grčkoj sa novom devojkom, svi pričaju o njegovom telu FOTO

Ilon Mask provodi odmor u Grčkoj sa društvom, a iako je glavna tema medija misteriozna devojka sa kojom letuje, korisnicima Tvitera je nešto drugo zapalo za oko, te se pokrenula rasprava na ovoj društvenoj mreži.

Izvor: index.hr

Ilon Mask letuje u Grčkoj sa novom devojkom, svi pričaju o njegovom telu FOTO
Foto: Profimedia

Ilon Mask letuje u Grčkoj sa nepoznatom devojkom za koju se pretpostavlja da mu je nova devojka. Mask je sa njom i još nekoliko prijatelja ovih dana plovio oko Mikonosa, a fotografije koje su snimili paparaco fotografi od juče se šire po Tviteru. I to ne zbog Maskove nove navodne devojke, nego zbog njegovog izgleda u kupaćem kostimu.

Dete Ilona Maska menja pol i ime: "Ne želim da imam veze sa biološkim ocem"

Naime, zluradi komentari korisnika su počeli da se nižu te su ispod fotografija mogli da se čitaju redovi koji osuđuju njegovu liniju, ali i ten.

Smatraju da se godinama nije sunčao.

Dobar dan svete – Ilon Mask pustio Tviter iz kaveza; Korisnici: "Krši autorska prava, licemer"

"Nadamo se da je stavio kremu sa visokim SPF-om", "Lik je bela tehnika", "Ko ne bi imao dete s ovim čovekom", nižu se komentari.

Ilon Mask tajno dobio blizance sa saradnicom: Tri žene, devetoro dece FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: