Život

Subota, 16.04.2022.

16:38

Influenser koji je tvrdio da je Rijana raskinula sa reperom: "Nemam opravdanja" FOTO

Luis Pisano, influenser i modni komentator, oglasio se nakon što je objavio da su Rijana i njen dečkoj, reper ASAP Rocky raskinuli pre nekoliko dana.

Izvor: B92

Influenser koji je tvrdio da je Rijana raskinula sa reperom:
Foto: Profimedia

On je na Instagramu objavio poduži tekst u okviru priča i izvinio se zbog nastalih neprijatnosti
Foto: Printscreen/instagram/@louispisano
"Doneo sam glupu odluku da tvitujem neke informacije koje sam dobio. Neću govoriti o izvorima ni kriviti druge za raspravu koja je pokrenuta, jer na kraju dana ja sam doneo odluku da pošaljem taj tvit. Želeo bih da se službeno izvinim svim stranama koje sam uveo u ovo svojim postupcima i nepromišljenim tvitovima. Nemam opravdanja. Izvinjavam se za ovu nepotrebnu dramu", napisao je influenser. Trudnu Rijanu prevario dečko – pevačica raskrinkala aferu

Podsetimo, nakon Luisove objave na Tviteru je nastala rasprava: "Rijana i ASAP Roki su se rastali. Rijana je raskinula s njim nakon što ga je uhvatila u prevari sa dizajnerkom Aminom Muadi". Ova objava se proširila brzinom munje, a influenser je potom naveo i detalje o dizajnerki s kojom je reper navodno prevario pevačicu.

"Amina Muadi je dizajnerka cipela za Rijanin brend Fenti, a radila je i sa reperom ASAP-ijem pre nekoliko godina", dodao je.

Nakon optužbi za prevaru, oglasila se i sama dizajnerka, ali je sve negirala.

Oglasila se dizajnerka o aferi sa Rijaninim dečkom: "Ne treba objašnjavati"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: