- Vesti -

TV zvezda dobila otkaz zbog haljine

Voditeljka televizijskog šou-programa u Kuvajtu dobila je otkaz, jer se veliki broj gledalaca pobunio zbog haljine koju je nosila, piše "Dejli mejl" (Daily Mail). Amal al-Avdahi tvrdi da je još tokom emisije čula da odmah treba da prekine emitovanje.

Podeli

Muslimani za vreme svetog meseca ramazana poste od zore do zalaska sunca.

"Čula sam kako je neko rekao: Prekinite emitovanje odmah ili ću uništiti ceo kanal'", ispričala je voditeljka za britanski tabloid. Ono što je bilo sporno jeste bela haljina koja se providi na pojedinim mestima, a gledaoci su smatrali da nije prikladna za nošenje tokom ramazana.

Amal tvrdi da je vodila računa kako se odeva i šta govori upravo zbog ramazana i nije joj jasno u čemu je problem s haljinom. "Budući da se emisija emituje za vreme ramazana, posebno sam pazila i na to šta govorim. Pazila sam da ne bude ništa što bi bilo protivno tradiciji", rekla je. Gledaoci su se navodno požalili da je haljina trebalo da bude skromnija.

Vesti

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Vesti subota 30.06. 10:05 Komentara: 70
strana 1 od 166 idi na stranu