- Vesti -

TV zvezda dobila otkaz zbog haljine

Voditeljka televizijskog šou-programa u Kuvajtu dobila je otkaz, jer se veliki broj gledalaca pobunio zbog haljine koju je nosila, piše "Dejli mejl" (Daily Mail). Amal al-Avdahi tvrdi da je još tokom emisije čula da odmah treba da prekine emitovanje.

Podeli

Muslimani za vreme svetog meseca ramazana poste od zore do zalaska sunca.

"Čula sam kako je neko rekao: Prekinite emitovanje odmah ili ću uništiti ceo kanal'", ispričala je voditeljka za britanski tabloid. Ono što je bilo sporno jeste bela haljina koja se providi na pojedinim mestima, a gledaoci su smatrali da nije prikladna za nošenje tokom ramazana.

Amal tvrdi da je vodila računa kako se odeva i šta govori upravo zbog ramazana i nije joj jasno u čemu je problem s haljinom. "Budući da se emisija emituje za vreme ramazana, posebno sam pazila i na to šta govorim. Pazila sam da ne bude ništa što bi bilo protivno tradiciji", rekla je. Gledaoci su se navodno požalili da je haljina trebalo da bude skromnija.

Vesti

Pričaj rukama, da te cela Italija razume

Osim po Ferariju, Pirlu, špagetama i Armaniju, Italijani su i kao "brbljiv" narod sa melodičnim jezikom i akcentom koji oteže, postali prepoznatljivi po svojoj gestikulaciji. Sada su već "kraljevi" ove "discipline", jer oni već tako dovoljno sočan način komunikacije moraju da "začine" i sa prepoznatljivom gestikulacijom.

Vesti četvrtak 21.06. 11:48 Komentara: 2
strana 1 od 3868 idi na stranu